Miso Ramen met kip

Miso Ramen met kip, paksoi en eieren

Japans

Miso Ramen met kip
  • 20 min
Miso Ramen met kip

Ingrediënten

1 paksoi

2 eitjes

1 L water

2 kipfilet, gepaneerd

lente-ui en rode peper ter garnering

Bereidingswijze voor Miso Ramen met kip

  • Breng 1 liter water aan de kook en voeg hier de miso bouillon pasta aan toe. Houd 1 deel misopasta  op 10 delen water aan voor de lekkerste smaak. Houd je van een iets mildere smaak? Voeg dan iets meer water toe. 
  • Laat deze bouillon kort koken en kook in de tussentijd ook de ramen noodles gaar. Voeg de laatste 2 minuutjes paksoi toe aan de noodles en kook deze mee gaar. 
  • Bak de kip goed gaar en snijd deze in dunne plakjes. 
  • Pocheer een eitje of zorg voor een zacht gekookt eitje dat je lekker kunt serveren. 
  • Doe de noodles in een fijne kom en voeg hier de bouillon aan toe. Leg de paksoi, kip en het eitje mooi op de noodles en top af met lente ui en rode peper 
     
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

vervang de kip voor krokante tofu, beef of tempura garnalen

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.