• Hoofd
    gerecht
  • 6 Personen
  • 5 Minuten
  • Pittig

Nuoc Cham Vietnamese dipsaus

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 6 el Water
  • 2 el Suiker
  • 1,5 el Limoensap
  • 1 teentje fijngehakte Knoflook
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: Vietnam
    • Gang: Bijgerecht
    • Smaak: Pittig
    • Prijs: 0

    Bereidingswijze Nuoc Cham


     

    Nước Chấm, nuoc cham is een vietnamese dipsaus. Deze kun je combineren met de vietnamese pannenkoek, loempia's, summer rolls. Eigenlijk alles wat je maar wil ;) 


    1. Meng water en suiker in een kom. Optioneel: Verwarm 1/3 van het water, meng dan om de suiker gemakkelijker op te lossen en voeg dan de rest van het water toe.
    2. Voeg geleidelijk limoen- of citroensap toe tot je de smaak lekker vindt. Een goede richtlijn is dat het naar limonade / limonade moet smaken.
    3. Voeg kleine hoeveelheden vissaus toe tot je de smaak lekker vindt. Het moet een beetje sterk van smaak zijn.
    4. Voeg dan knoflook en gesneden chili toe en dippen maar!


    Print dit recept
    Menu