Jeeny's Petis Garnalenpasta 240 g
Jeeny's
Petis udang is een Indonesische garnalenpasta gemaakt van gekookte garnalen. In tegenstelling tot trassie bevat petis udang geen gefermenteerde garnalen, is zoeter en krachtiger van smaak en heeft een romige consistentie. Gebruik Jeeny's Petis Garnalenpasta voor het verfijnen van panang laksa (zure vissoep met noedels), voor talrijke varianten van rujak (kruidige vruchtensalade) en voor het kruiden van eiergerechten.
Zonder alcohol Tarwe Weekdieren GlutenSchaaldieren Vis 0 Pepers - Niet pittig
23
If you need more pieces, contact us by mail. Mail
- Fast delivery - within 1-2 working days
- Free delivery from €50
Petis Garnalenpasta 240 g
Garnalen-kooksaus Indonesische stijl
Ingredients
water, tarwemeel, suiker, garnalen, zout
- Country of origin
- BrandJeeny's
Nutritional values per 100 g / ml
- Energy Kj 1428 kj
- Energy Kcal 340 kcal
- Carbo Hydrates 76 g
- Sugars 50 g
- Protein 8.9 g
- Salt 2.8 g
Allergies
Tarwe Weekdieren GlutenSchaaldieren Vis
Diet Information
Zonder alcohol
Related products

Recipes with Garnalenpasta petis JEENY'S pt 240g
Get Inspired
Lorem Ipsum