Jeeny's Petis Garnalenpasta 240 g

Jeeny's

€4 05Per Unit
Petis udang is een Indonesische garnalenpasta gemaakt van gekookte garnalen. In tegenstelling tot trassie bevat petis udang geen gefermenteerde garnalen, is zoeter en krachtiger van smaak en heeft een romige consistentie. Gebruik Jeeny's Petis Garnalenpasta voor het verfijnen van panang laksa (zure vissoep met noedels), voor talrijke varianten van rujak (kruidige vruchtensalade) en voor het kruiden van eiergerechten.
  • Zonder alcohol
  • Tarwe
  • Weekdieren
  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Vis
  • 0 Pepers - Niet pittig

23 pieces  in stock

If you need more pieces, contact us by mail. Mail

  • Fast delivery - within 1-2 working days
  • Free delivery from €50

Petis Garnalenpasta 240 g

Garnalen-kooksaus Indonesische stijl
Ingredients
water, tarwemeel, suiker, garnalen, zout
  • Country of origin
  • BrandJeeny's
Nutritional values per 100 g / ml
  • Energy Kj 1428 kj
  • Energy Kcal 340 kcal
  • Carbo Hydrates 76 g
  • Sugars 50 g
  • Protein 8.9 g
  • Salt 2.8 g
Allergies
  • Tarwe
  • Weekdieren
  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Vis
Diet Information
  • Zonder alcohol

Recipes with Garnalenpasta petis JEENY'S pt 240g

Get Inspired

Lorem Ipsum

All Recipes
  • Hoofdgerecht
  • 45

Suriname

pepesan Ikan

Met een Surinaamse Twist

View Recipe