Aloo Gobi Mutter

een smaakvolle curry met aardappel in de hoofdrol

India

Aloo Gobi Mutter
  • Hoofdgerecht
  • 6 personen
  • 35
  • Mild
Aloo Gobi Mutter

Ingrediënten

1 Bloemkool: in roosjes gesneden

3 Aardappels

Olijfolie

1 Ui

2 teentjes Knoflook in plakjes gesneden

150 g Doperwten

1 tl Gember: geraspt

Verse koriander om te garneren

Bereidingswijze voor Aloo Gobi Mutter

  1. Was de bloemkool en snij deze in roosjes.
  2. Snij vervolgens de aardappelen in stukjes en was deze.
  3. Kook dan de bloemkool en aardappelen tot ze net gaar zijn, giet het af en zet het apart.
  4. Verhit een beetje olijfolie in een hapjespan en bak de uien totdat deze glazig zijn.
  5. Voeg dan de knoflook, kurkuma, korianderpoeder, gember, garam masala en komijnzaadjes toe en bak tot deze geurig worden.
  6. Voeg dan de aardappelen, bloemkool en doperwten toe en bak het geheel kort.
  7. Zet dan het vuur wat lager en laat het geheel met deksel op de pan nog 15 minuten garen.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer met verse koriander, basmatirijst en eventueel naan broo

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 6 personen
  • 35
Aloo Gobi Mutter
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 45
Chicken Curry
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 50
Mungbonen Dahl
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
Indiase Kip Tikka Masala

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.