aziatisch gevulde eitjes

Eitjes met een Aziatische twist

Aziatische mix

aziatisch gevulde eitjes
  • Snack
  • 4 personen
  • 15
  • Mild
aziatisch gevulde eitjes

Ingrediënten

3 hard gekookte eitjes

Bereidingswijze voor aziatisch gevulde eitjes

  1. Neem een aantal hard gekookte eitjes.
  2. Pel de eitjes en halveer ze in de lange weg.
  3. Haal de eidooier eriot met een lepeltje en verzamel dit in een bakje. - Maak je verschillende smaken? Verdeel de eidooier dan over meerdere bakjes.
  4. Voeg bij het eerste bakje Sriracha en normale mayonaise toe (of Kewpie) en in het andere bakje voeg je wasabi mayonaise toe.
  5. Mix dit beide goed door en doe het eimengsel in een spuitzakje
  6. Spuit het ei mengsel nu weer terug i het kuiltje van het eigeel in een mooie toef. (Dit kan natuurlijk ook gewoon met een lepel).
  7. Top af met wat furikake, chilivlokken, sriracha en sesamzaadjes
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Leg een aantal gepelde eitjes eens in sojasaus voor een uurtje. Dit geeft ook een heerlijke smaak.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.