Aziatische carpaccio

Een trendy twist op een klassieker

Aziatische mix

Aziatische carpaccio
  • Voorgerecht
  • 2 personen
  • 15
  • Mild
Aziatische carpaccio

Ingrediënten

- 75 gr carpaccio vlees p.p. (kant-en-klaar of dun gesneden ossenhaas)

- Ingelegde radijsjes

- Lente ui, in dunne ringen gesneden

Bereidingswijze voor Aziatische carpaccio

  1. Start met het inmaken van de radijsjes (optioneel, maar zeer aanbevolen). Snijd radijsjes flinterdun en meng ze in een pot met een mengsel van rijstazijn (2 delen), water (1 deel), een snufje suiker, een scheutje sesamolie, wat peperkorrels en gedroogde chili voor die extra kick. Laat dit minimaal 24 uur in de koelkast rusten zodat de smaken zich goed kunnen vermengen.
  2. Neem de carpaccio en schik deze sierlijk op een bord.
  3. Het is tijd om te garneren! Bestrooi het gerecht met een mix van zwart en wit sesamzaad voor een mooi contrast. Voeg vervolgens speelse toefjes Japanse mayo toe, verspreid wat pittige wasabi erwten voor een verrassende crunch, en rond af met je zelfgemaakte ingelegde radijsjes.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Voor een vegetarische variant, vervang het carpaccio vlees door dun gesneden champignons of aubergine, kort gegrild met een beetje sojasaus en sesamolie. Combineer dit met de overige ingrediënten voor een verbluffend vegetarisch voorgerecht!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.