Bami Goreng

Indonesische gebakken noedels met kip

Indonesië

Bami Goreng
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 30
  • Mild
Bami Goreng

Ingrediënten

1 tl Zout

200 g Kipfilet, in reepjes gesneden

1 Citroen (je hebt het sap nodig)

1 Ui, in halve maantjes

6 teentjes Knoflook, gesneden in schijfjes

300 g Spitskool, gesneden in reepjes

Bereidingswijze voor Bami Goreng

  1. Week de bami noedels ongeveer 5 minuten in kokend heet water met 1 tl zout totdat de bami beetgaar is.
  2. Meng de kipreepjes met het citroensap.
  3. Verhit de wokpan met 2 el olie en voeg de uien, knoflook, bouillonblokje en de kip in de wok en roerbak tot de kip gaar is.
  4. Voeg de bami toe en roer 5 el ketjap door het geheel.
  5. Voeg de spitskool toe.
  6. Voeg de zwarte peper toe en roer het geheel nogmaals goed door en uw eenvoudige maar superlekkere Bami Goreng is klaar.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Bak een spiegeleitje en serveer dit bovenop de bami.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.