BBQ dry rub
Een Aziatische kruidenmix voor de BBQ
Aziatische mix
- Hoofdgerecht
- 4 personen
- 5
- Medium
Tijdens de zomer wordt er veel gebruikt gemaakt van de BBQ. Vlees, vis en groentes krijgen extra aandacht en er wordt meer tijd besteed aan het maken van sauzen, marinades en rubs. Rubs zijn er in verschillende soorten en maten. Voor vlees, vis, zelfs voor plantaardige vervangers. Deze Aziatische rub voor vlees (beef) is er eentje die je wilt proberen. Vermenigvuldig de aantallen en maak een grote batch rub in één keer, dan heb je deze altijd bij de hand.
Ingrediënten
2 eetlepels gerookte paprikapoeder
1/2 eetlepel koffie
1/2 eetlepel zout
Bereidingswijze voor BBQ dry rub
- mix all the ingredients in a bowl.
- Rub the meat well with it. Make sure you rub all sides well. Also the pages.
- Once you've rubbed the meat, set it aside for about 20 minutes to allow the flavors to really work in.
- Then grill the meat until it's cooked to your liking.
Serveertip
Serveer de dry rub ook op tafel, zodat iedereen zijn of haar gerecht extra kan kruiden