Beef Kare Kare

een smaakvol Filipijns stoofgerecht

Filippijnen

Beef Kare Kare
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 90
  • Mild
Beef Kare Kare

Ingrediënten

1 kg kippendijen

120 ml water

3 teentjes knoflook

snufje zout

2 el olie

2 middelgrote tomaten

1 lente-ui in ringen

Bereidingswijze voor Beef Kare Kare

  1. Snijd het rundvlees in blokjes en kook het in 1-2 uur in water gaar. Voeg tussendoor water toe als dit nodig is om het vlees gaar te laten worden. Vervolgens blijft er bouillon over, zet deze opzij.
  2. Doe olie in een grote pan en fruit hierin de knoflook en ui. Voeg het gekookte rundvlees en de Kare-Kare mix toe. Voeg vervolgens de overgebleven bouillon toe, roer het goed door en laat dit 2 minuten sudderen.
  3. Voeg nu de aubergine en snijbonen toe. Laat dit 3 minuten mee sudderen. Roer af en toe om te voorkomen dat de saus aan de pan blijft kleven.
  4. Voeg de pak choi toe en laat nog 2 minuten sudderen of tot de groenten gaar zijn.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer met bangoong alamang (garnalenpasta) en gestoomde rijst. Je maakt dit en nog 3 andere heerlijke Filipijnse gerechten met de producten uit onze Filipijnse maaltijdbox!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.