Biefstukreepjes met oestersaus


Een simpel maar heerlijk gerecht
Filippijnen

  • Hoofdgerecht

  • 2 Personen

  • 30 Minuten

  • Mild

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 250 g Lendenbiefstuk, in reepjes gesneden
  • 1 tl Maïzena
  • 1 Ui, gesnipperd
  • ¾ kop Water
  • 1 el Suiker
  • 3 koppen peultjes

* Verplichte velden

Van: € 2,35

Tot: € 14,59

Prijs zoals geconfigureerd:

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Ces Kitchen

Bereidingswijze Biefstukreepjes met oestersaus

Ook deze keer weet Ces Kitchen ons te verrassen met een heerlijk gerecht. Zin in een makkelijk maar lekker recept?

1. Kruid de biefstuk met peper en zout en 'paneer' de biefstuk met maïzena.
  

2. Verhit in een pan de olie en bak de biefstuk totdat de randjes mooi bruin worden. Haal de biefstuk reepjes eruit en zet ze aan de kant.  

3. Fruit in dezelfde pan de knoflook, gember en ui. Voeg de biefstukreepjes en water toe.

4. Voeg dan op hoog vuur de oestersaus, suiker en peultjes toe.

5. Bind de saus met maïzena en voeg de sesam olie toe net voordat je de pan van het vuur haalt.  


Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Serveertip: Serveer met rijst.

Print dit recept