Curry Madras

Een heerlijke curry met zoete aardappel en kip

India

Curry Madras
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 40
  • Medium
Curry Madras

Ingrediënten

250 g zoete aardappel

200 g sugarsnaps

200 g bloemkool

klein stukje gember

200 g (vega) kip

handje cashewnoten

koriander

halve limoen

Bereidingswijze voor Curry Madras

  1. Verhit olie in een grote stoofpan.
  2. Kruid de kip met peper en zout en bak deze met de gember net gaar.
  3. Voeg de currypasta toe en bak dit weer voor 2 minuten.
  4. Voeg de zoete aardappel, bloemool, sugarsnaps toe.
  5. "Blus af" met de kokosmelk en het limoensap. Eventueel ook de koriander.
  6. Zorg dat dit gaat koken en laat het gerecht vervolgens 20-30 minuten pruttelen met de deksel op de pan.
  7. Top af met koriander, cashewnoten en serveer met rijst of naanbrood.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.