Gua Bao met Vlindergarnalen

Een bao bun met gepaneerde garnalen en spicy mayo

Taiwan

Gua Bao met Vlindergarnalen
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
  • Medium
Gua Bao met Vlindergarnalen

Ingrediënten

300 g rode kool in plakjes gesneden

8 radijsjes

zout naar smaak

2 el limoensap

Bereidingswijze voor Gua Bao met Vlindergarnalen

  1. Maak eerst de coleslaw: meng de kool met de radijsjes in een kom. Voeg wat zeezout en 1 el rijstazijn toe en schep om.
  2. Maak de vlindergarnalen volgens aanwijzing op de verpakking.
  3. Stoom ondertussen de gua bao broodjes gaar (dit duurt circa 8-12 minuten).
  4. Meng de sriracha mayo met de sesamzaadjes en het limoensap in een kommetje.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer de gua bao met daarin de garnalen, wat sriracha mayo en de coleslaw en garneer evt. met koriander en lente-ui

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.