Gyudon

Japanse Beef Bowl

Japan

Gyudon
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 30
  • Mild
Gyudon

Ingrediënten

1 Ui

2 Lente-ui

350 g Dun gesneden biefstuk of Rib Eye

2 tl Suiker

2 el Sake

2 Eieren(optioneel)

Bereidingswijze voor Gyudon

  1. Snijd de uien, snijd de lente-ui in dunne plakjes (behalve garnering) en snijd het vlees in kleine stukjes.
  2. Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en kook de uien tot ze zacht zijn.
  3. Voeg het vlees en de suiker toe en kook tot het niet meer roze is.
  4. Voeg sake, mirin en sojasaus toe.
  5. Zet het vuur lager en laat 2-3 minuten sudderen.
  6. Leg het rundvleesmengsel op gestoomde rijst, giet de gewenste hoeveelheid kooksaus er overheen en bedek met lente-ui en een rauwe dooier (optioneel).
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serbveer in een kom voor heerlijk eetgemak

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.