Kantonese Kip met Cashewnoten

Snel wokgerecht voor de hele familie

Thailand

Kantonese Kip met Cashewnoten
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 25
  • Mild
Kantonese Kip met Cashewnoten

Ingrediënten

1 Rode peper: in blokjes gesneden

2 cm Gemberwortel geschild en versnipperd

200 g Kipfilet in blokjes gesneden

1 el Koriander in plakjes.

Bereidingswijze voor Kantonese Kip met Cashewnoten

  1. Laat de zwarte paddenstoelen 15 minuten in warm water wellen en snijd ze vervolgens in reepjes. Zet even aan de kant.
  2. Verhit de rijstolie in een wok en bak de kip in 2 minuten goudbruin.
  3. Voeg de gesnipperde gember, de paprikablokjes en de paddenstoelen toe aan de kip en wok het geheel circa 2 minuten op hoog vuur.
  4. Voeg vervolgens de Thaise kip cashew kruidenpasta toe en meng dit goed met de andere ingrediënten. Roerbak dit geheel nog eens 1 minuut.
  5. Voeg tenslotte de cashewnoten en de koriander toe en roerbak dit ook nog 1 minuutje mee.
  6. Serveer uw gerecht met pandanrijst!
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Ook lekker met sperzieboontjes!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.