Kerstpastei


Met een aziatisch tintje
Aziatische mix

  • Hoofdgerecht

  • 4 Personen

  • 35 Minuten

  • Mild

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 1 Stengel prei
  • 250 g Champignons
  • 1 Ui
  • 2 Tenen knoflook
  • 400 g Rundergehakt
  • 1 Pot erwten & worteltjes (350 g)
  • 4 Pasteibakjes (evt. in kerstvormpjes)

* Verplichte velden

Van: € 1,59

Tot: € 10,77

Prijs zoals geconfigureerd:

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Astrid Petit

Bereidingswijze Kerstpastei

Een pasteitje hoort bij de Kerst. Maar wil je eens iets anders maken dan de tradtionele kippenpastei? Denk dan eens aan deze overheerlijke goedgevulde Aziatische pastei. Super lekker en ook nog eens eenvoudig te bereiden!

 

1. Maak de prei schoon en snijd in ringen. Maak champignons schoon en snijd in plakjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Pak een grote pan en fruit de ui in olie met sambal. Doe de knoflook erbij en rul vervolgens het gehakt.

2. Doe de prei erbij en breng de saus op smaak met ketjap, tomatenpuree, 5-spices, nootmuskaat en djinten. Voeg de champignons en de uitgelekte erwten en wortels toe. Laat zachtjes pruttelen.

3. Verwarm ondertussen de pasteitjes volgens de verpakking. Verdeel de saus over de pasteitjes.





Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Print dit recept