Madras Curry

Indiaas currygerecht met biefreepjes

India

Madras Curry
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 25
  • Medium
Madras Curry

Ingredients

1 Ui in halve ringen gesneden

2 Aardappelen in blokjes gesneden

3 Tomaten in plakjes gesneden

250 g Biefstuk in reepjes gesneden

150 g Witte kool in plakjes gesneden.

Preparation method for Madras Curry

  1. Zet een pan met kokend water op en kook de rijst in circa 12 minuutjes gaar. Giet vervolgens de rijst af en zet deze aan de kant.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de biefreepjes kort. Schep de reepjes uit de pan en laat het vlees even rusten (behoud van smaak en sappigheid).
  3. Roerbak in het achtergebleven kookvocht de ui, aardappelblokjes, tomaat en kool voor ongeveer 2 minuutjes. Voeg vervolgens de linzen toe.
  4. Voeg nu de Madras Curry pasta toe aan de groente en zet de pan op een laag vuur. Laat de groenten in circa 5 minuten gaar worden.
  5. Voeg tenslotte de biefreepjes toe en naar eigen smaak een beetje zout en peper.
  6. Serveer de Madras curry met Basmatirijst.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 30
Asian Loaded Kimchi Fries
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 10
Asian Hotdog
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 30
sushi donuts

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Please enter a valid e-mail address.

Something went wrong while subscribing to the newsletter, please try again.