makkelijke kip korma

Met koriander en amandel

India

makkelijke kip korma
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 40
  • Mild
makkelijke kip korma

Ingrediënten

450g kippendijfilet, in blokjes gesneden

2tl verse koriander

1tl amandel flakes, geroosterd

Bereidingswijze voor makkelijke kip korma

  1. Verhit olie in een pan en bak de uien voor een paar minuten tot deze glazig zijn.
  2. Voeg de gesneden kippendij toe en roer alles goed door elkaar.
  3. Verdeel de Patak’s Korma saus en zwarte peper en laat pruttelen voor 20/25 minuten tot de kip gaar is.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Verdeel de koriander erover en serveer met geroosterde amandelen

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.