Nuoc Cham

jouw nieuwe lievelings dipsaus

Vietnam

Nuoc Cham
  • Bijgerecht
  • 6 personen
  • 5
  • Pittig
Nuoc Cham

Ingrediënten

6 el Water

2 el Suiker

1.5 el limoensap

1 teentje fijngehakte knoflook

Bereidingswijze voor Nuoc Cham

  1. Meng water en suiker in een kom. Optioneel: Verwarm 1/3 van het water, meng dan om de suiker gemakkelijker op te lossen en voeg dan de rest van het water toe.
  2. Voeg geleidelijk limoen- of citroensap toe tot je de smaak lekker vindt. Een goede richtlijn is dat het naar limonade / limonade moet smaken.
  3. Voeg kleine hoeveelheden vissaus toe tot je de smaak lekker vindt. Het moet een beetje sterk van smaak zijn.
  4. Voeg dan knoflook en gesneden chili toe en dippen maar!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.