Sichuan BBQ Ribs

China

Sichuan BBQ Ribs
  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 150
  • Medium
Sichuan BBQ Ribs

Ingrediënten

1 el Lichte sojasaus

1-2 el Plantaardige olie

500 g Spareribs (Varkensrib) losgesneden

Bereidingswijze voor Sichuan BBQ Ribs

  1. Meng de marinade, de olie, en de sojasaus en marineer het vlees hierin.
  2. Laat de spareribs afgedekt ca. 2 uur in de marinade staan.
  3. Rooster of braad het blees ca. 25-30 minuten en bestrijk de spareribs minimaal 2 keer met de resterende marinade(in de oven: 190 graden).
  4. Regelmatig keren.
  5. Strooi op het einde witte sesamzaadjes over de ribs heen.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveren met witte rijst

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.