Snelle Rendang
Maak met behulp van onze producten snel een heerlijke rendang
Indonesië
- Bijgerecht
- 4 personen
- 30
- Mild
Ontdek de verrukkelijke smaak van Indonesië met deze eenvoudige Rendang, bereid met een heerlijke boemboe van Koningsvogel! Rendang is een geliefd gerecht uit de Indonesische keuken en staat bekend om zijn volle, kruidige smaak en malse vlees.
Met de Koningsvogel boemboe maak je het bereiden van Rendang een fluitje van een cent. De kruidige mix van specerijen en aromatische ingrediënten zorgt ervoor dat je vlees heerlijk mals en vol van smaak wordt.
Ingrediënten
500 g biefblokjes of reepjes
Bereidingswijze voor Snelle Rendang
1. Bak in een pan de rendangpasta aan en voeg de kokosmelk en het water toe. Dit lijk in het begin veel te waterig, maar geloof ons – het komt goed!
2. Voeg de biefstukblokjes toe en bak dit enkele minuten op een hoog vuur aan.
3. Laat het vervolgens 15 tot 20 minuten sudderen, totdat de saus goed ingedikt is. Voeg eventueel een beetje maizena toe voor een betere en snellere binding.
4. Kook in de tussentijd eventueel wat rijst en boontjes gaar.
5. Serveer met kroepoek en rode chilipeper!