sweet en spicy bbq zalm

Zalm marinade voor op de BBQ

Aziatische mix

sweet en spicy bbq zalm
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 5
  • Medium
sweet en spicy bbq zalm

Ingrediënten

2 zalmstukken met huid

3 el bruine suiker

3 tl water

handje koriander

Bereidingswijze voor sweet en spicy bbq zalm

  1. Mix de ingredienten van de saus in een grote bak
  2. Doe de zalm in de bak en laat deze voor minstens 15 minuten marineren, hoe langer hoe beter.
  3. Pak per zalm een groot vel aluminiumfolie en leg de zalm erin, verdeel de marinade over de pakketjes.
  4. Bak de zalm op de barbecue op 200 graden +-10 minuten, ligt aan de dikte van de zalm (de kerntemperatuur moet 50 graden zijn)
  5. Open het pakketje zodat de bovenkant open ligt en bak nog 5 minuutjes tot de bovenkant bruin kleurt.
  6. Garneer met sesamzaadjes
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Tip: lekker met rijst en avocado of een salade.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.