
Vegetarische Jalfrezi Curry
met zoete babymaïs, tomaat en paprika
India

- Hoofdgerecht
- 2 personen
- 25
- Medium
Jalfrezi Curry is een Indiase specialiteit waarbij groenten in combinatie met de kruidige currypasta gewokt worden. Jalfrezi Curry is gemakkelijk te bereiden en ideaal wanneer u nog restjes groenten over heeft!

Ingrediënten
1 Groene paprika in plakjes
1 Rode paprika in plakjes
2 Tomaten in plakjes
100 g Erwten (bevroren)
Bereidingswijze voor Vegetarische Jalfrezi Curry
- Maak alle groenten schoen en snijdt deze in reepjes of blokjes.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de maïs, paprika, tomaten en doperwtjes in circa 2 minuten.
- Voeg de Jalfrezi Curry woksaus toe en roerbak het geheel op laag vuur gaar in circa 5 minuten.
- Je Jalfrezi Curry is klaar. Serveer dit gerecht eventueel met basmati rijst.
Serveertip
De Jalfrezi Curry kunt u prima aanvullen met tofu of kipblokjes.