Zaru Soba

Japanse koude noedels

Thailand

Zaru Soba
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 15
  • Mild
Zaru Soba

Ingrediënten

2 Lente-ui, gehakt

Bereidingswijze voor Zaru Soba

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzig op de verpakking. Roer af en toe zodat de noedels niet aan elkaar vast plakken. Spoel de noedels goed af als ze klaar zijn met koud water. Laat de noedels goed uitlekker.
  2. Verdun de bouillon(ongeveer 250 ml) met water en ze deze klaar in 4 aparte kommetjes. Proef de dipsaus, als je de saus te sterk vindt kun je water toevoegen of nog wat meer bouillon toevoegen als deze te flauw is.
  3. Hak de lente-ui en zet ook deze klaar in een apart kommetje.
  4. Leg dan de noedels klaar op een bamboematje (zodat er nog water kan worden opgevangen) en strooi de zeewiersnippers over de noedels heen.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer de dipsaus en lente-ui erbij

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.