Zwarte bonen biefstuk
Roergebakken biefstuk met Chinese zwarte bonen knoflook saus
China
- Hoofdgerecht
- 2 personen
- 15
- Mild
Zwarte bonen saus, knoflook en biefstuk.. veel beter wordt het niet! Dit recept is zo simpel en zo snel bereid, ideaal voor als je eens weinig tijd hebt. Wokgerechten staan natuurlijk altijd al bekend om de snelle bereiding, maar met dit gerecht ben je echt binnen 10-15 minuten aan het eten. Kies je favoriete groente, voeg er biefreepjes en de kant-en-klare zwarte bonen saus aan toe en smullen maar!
Ingrediënten
1 blokje Groentenbouillon, in 500 ml water
1 Rode Paprika, in reepjes gesneden
200 g sugarsnaps
250 g Biefstuk in reepjes gesneden
Bereidingswijze voor Zwarte bonen biefstuk
- Verhit de bouillon en voeg je groenten toe (wij hebben maïskolfjes, bamboereepjes, paprika en sugarsnaps gebruikt) toe en kook dit voor 2 minuten. Giet de groente vervolgens af in een zeef.
- Verhit de olie in een wok en roerbak kort de biefstukreepjes.
- Voeg de woksaus en de groente toe en roerbak het nog circa 2 minuten.
- Voeg naar eigen smaak peper en zout toe. Eet smakelijk!
Serveertip
Serveren met Chinese noedels.