• Snelle Glutenvrije Pad Thai
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 10 Minuten
  • Mild

Snelle Glutenvrije Pad Thai Een heerlijk Thais gerecht in no-time

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 2 el Witte Wijnazijn
  • 3 el Vloeibare Honing
  • 1 Rode Peper
  • 500 g Roerbakgarnalen
  • 6 Knoflookteentjes
  • 3 el Boter
  • 150 g Taugé
  • 400 g Thaise Roerbakgroenten
  • 1 Lente-ui
  • Koriander
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: Thailand
    • Gang: Hoofdgerecht
    • Smaak: Mild
    • Prijs: 0

    Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
    geschreven door Eet Goed Voel Je Goed

    Bereidingswijze Snelle Glutenvrije Pad Thai

    Wij houden van een goede Pad Thai! Een makkelijk en snel eenpansgerecht boordevol groenten. We hebben ook een uitgebreider Pad Thai recept online staan, maar als je geen tijd hebt en ook nog glutenvrij wilt eten is dit het perfecte Pad Thai recept voor jou! 


    1. Begin met het bereiden van de rijstnoedels volgens de aanwijziging op de verpakking.
    2. Maak ondertussen de roerbaksaus. Meng de sojasaus, vissaus, azijn, honing en (eventueel) de fijn gesneden rode chili door elkaar en zet deze apart.
    3. Pak je favoriete wokpan erbij en verhit hierin wat kokosolie. Terwijl de olie warm wordt kun je de knoflookteentjes fijn hakken. Zodra de olie begint te roken is je wok klaar voor gebruik. Doe de garnalen in de wok en roerbak deze totdat ze rozig zijn van kleur (2-3 minuten).
    4. Voeg de gehakte knoflooktenen en boter toe en roerbak nog 2 minuten.
    5. De garnalen en uitjes beginnen nu langzaam te karameliseren, voeg nu je groenten toe en roerbak deze tot ze beetgaar zijn.
    6. Voeg ten slotte de rijstnoedels en saus toe. Roerbak dit totdat de noedels de saus absorberen.
    7. Klaar! Serveer de pad-thai meteen, anders worden de noedels te slap.

    Serveertip: voeg als 'finishing touch' verse koriander en een gesnipperd lente-uitje toe. 


    Print dit recept
    Menu