Indonesisch

Kaki Tiga Sojasaus K3 250 ml

Kaki Tiga

€2 84€ 4,05Per stuk
-30% Laatste voorraad
vanaf 6 stuks , € 3,85/stuk

stuks  Voorraad (in stuks)

Wil je meer bestellen dan beschikbaar? Stuur ons een bericht. E-mail

Ketjap is een zoete sojasaus uit Indonesië. Een kruidenmiddel dat overal ter wereld gebruikt wordt tijdens het koken. Kaki Tiga Sojasaus bevat soja en is verfijnd met suikerstroop. Deze sojasaus is zeer geschikt voor het bereiden van wokspijzen met rijst of noedels, vlees- en zeevruchten marinades en wordt gebruikt als basismiddel voor pindasauzen. Kaki Tiga Sojasaus K3 kan dankzij zijn romige consistentie uitstekend dienen als dipsaus voor loempia's, kip etc.
  • Soja
  • 1 Peper - Mild
  • Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €50

Sojasaus K3 250 ml

Zoete sojasaus (ketjap medja)
Ingrediënten
suikerstroop, water, zout, sojabonen, karamel, suiker, tarwemeel
  • Artikelnummer8272
  • Land van herkomstNederland
  • MerkKaki Tiga
  • Type keukenIndonesisch
Voedingswaarden per 100 gram / ml
  • Energie Kj 1009 kj
  • Energie Kcal 237 kcal
  • Koolhydraten 56.8 g
  • Suikers 54.6 g
  • Eiwitten 2.4 g
  • Zout 4.9 g
Allergenen
  • Soja

Recepten met Zoete Sojasaus (Ketjap)

Krijg inspiratie

met deze heerlijke recepten

Alle recepten
  • Hoofdgerecht
  • 150

Indonesië

Surinaamse bami met gedroogde garnalen

bami, maar dan net anders

Bekijk recept
  • Hoofdgerecht
  • 150

Indonesië

SURINAAMSE TEMPEH SAMBAL

De perfecte vleesvervanger

Bekijk recept
  • Hoofdgerecht
  • 25

Aziatische mix

kerstpastei

Met een aziatisch tintje

Bekijk recept