stir fried thai pork loin

Thais varkensvlees gerecht met ananas-chili saus

Thailand

stir fried thai pork loin
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 15
  • Mild
stir fried thai pork loin

Ingrediënten

200 g Fricandeau gesneden in reepjes

1 Ui gesnippert

100 g Ananasstukjes (vers of uit blik)

1/2 el Koriander fijngesneden

1 el Munt fijngesneden

Bereidingswijze voor stir fried thai pork loin

  1. Verhit de olie in een wok en bak de fricandeau kort totdat deze goudbruin kleurt.
  2. Voeg de gesnipperde ui toe en roerbak het geheel 3 minuutjes.
  3. Voeg de inhoud van het zakje woksaus en de ananasblokjes toe en roerbak het geheel nog circa 2 minuten.
  4. Schep vlak voor het serveren de koriander en de munt erdoorheen en voeg indien gewenst nog wat peper of zout toe.
  5. Serveren met rijst.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Thaise fricandeau is ook lekker met geroerbakte bloemkool of broccoli.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.