Spice up your instant noodles

We hebben ze allemaal vast wel een keer gegeten – instant noodles. Vaak vooral in onze studiejaren als volwaardige maaltijd of na een avond uit. Makkelijk, snel en vooral niet te veel poespas. Bij Asian Food Lovers zijn zowel de snacklades op kantoor alsook de keukenkastjes nog steeds wel gevuld met instant noodles. Ook voor de lekkere trek, maar ook nog steeds soms als volwaardige maaltijd – maar dan wel met een upgrade. Door het toevoegen van verse groentes, ei en sauzen maak je van een pakje instant noodles een gerecht waar je u tegen zegt. Ultimate comfort food, maar wel met genoeg vitamines en voedingswaarden en nog steeds in een handomdraai klaar. Wij leggen je graag uit hoe je je pakje instant noodles naar een hoger plan tilt. Nog steeds heel makkelijk, snel en nog steeds niet heel veel poespas.

 

Verse groentes

Door het toevoegen van verse groentes zoals bijvoorbeeld paksoi of lekkere wokgroentes, champignons en broccoli maak je van je instant noodles in één klap een restaurantwaardig gerecht. Bereid de noodles zoals op de verpakking en maak in de tussentijd de groentes klaar. Samenvoegen en genieten! We hebben hier een heel lekker recept van voor je online gezet, zodat je alleen nog maar de stappen hoeft te volgen.

Ei

Een ei mag eigenlijk nooit ontbreken bij je noodles of ramen. Of je het ei nu gekookt, gebakken of verwerkt in de soep toevoegt, het maakt je instant noodles meteen een stuk smakelijker. We hebben een heerlijke ramensoep online staan waar we een ei toevoegen aan de bouillon. Hierdoor wordt de soep heerlijk creamy. Deze is écht het proberen waard!

instant noofdle upgrade

Sauzen

Geen zin om langer in de keuken te staan dan de drie minuten die nodig zijn om je noodles te koken? Ook dan geef je je maaltijd een extra boost door een sausje toe te voegen. Sauzen geven de umami smaak van de noodles meer vorm. Denk hierbij aan sojasaus, voor een extra zout kick, maar bijvoorbeeld ook kewpie mayonaise, hoisin saussriracha voor meer pit (en kleur) of zelfs pindakaas! You can thank us later!

Vlees, vis, vega

Vis je net een pakje garnalen instant noodles uit je keukenkastje? Voeg dan bijvoorbeeld ook echte garnalen toe aan je noedels of noedelsoep! Ziet er leuke uit én je eet heerlijk! Of wat dacht je van een stuk gebakken eend of kip. Of bacon? Get the point?
Ga je voor vegan? Probeer dan eens tofu in je noedelsoep! Yummie!

Toppings

Een echt noedelgerecht kan natuurlijk ook niet zonder toppings. Maak je gerecht af met een gesneden lente-uitje, sesamzaadjes, rode pepper, furikake (onze favoriet) of zeewier crackers. Toppings zorgen voor crunch in je maaltijd, maar ook voor smaak en maken je gerecht daarnaast ook visueel aantrekkelijk. Instaworthy! 

Zoals je ziet kun je eindeloos variëren en heb je met slechts een paar extra handelingen jouw pakje noedels van om en nabij €0,60 omgetoverd tot een heerlijke vullende maaltijd.

Je shopt hier in ieder geval alvast onze instant noodles!