• Gua Bao met Vlindergarnalen
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 30 Minuten
  • Mild

Gua Bao met Vlindergarnalen

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 300 g rode Kool, gesneden
  • 8 Radijsjes
  • Zout naar smaak
  • 2 el Limoensap
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: Taiwan
    • Gang: Snack
    • Smaak: Mild
    • Prijs: 0

    Bereidingswijze Gua Bao met Vlindergarnalen

     

    Het Taiwanese 'open broodje'. Hier zijn veel variaties op en één van die variaties is met deze heerlijke vlindergarnalen. Simpel en heel erg lekker!

     

    1. Maak eerst de coleslaw: meng de kool met de radijsjes in een kom. Voeg wat zeezout en 1 el rijstazijn toe en schep om.

    2. Maak de vlindergarnalen volgens aanwijzing op de verpakking.

    3. Stoom ondertussen de gua bao broodjes gaar (dit duurt circa 8-12 minuten).

    4. Meng de sriracha mayo met de sesamzaadjes en het limoensap in een kommetje.
    5. Serveer de gua bao met daarin de garnalen, wat sriracha mayo en de coleslaw en garneer evt. met koriander en lente-ui.

     




    Print dit recept
    Menu