Merk : Golden Chef

Bekijk alle producten

Alle Golden Chef

3 producten gevonden in Golden Chef
€2 50
€1 99
€2 50

Golden Chef

Goldenchef dankt zijn naam aan de productie van hoogwaardige Mungbonen. Mungbonen. Mungbonen zijn in Europese landen nog vrij onbekend. De Mungbonen van Golden Chef behoren tot tot de peulvruchten. Mungbonen zijn kleine, groene gedroogde bonen. De Mungbonen van Golden Chef worden voornamelijk in China, Indonesië en India gegeten. Mungbonen behoren ook in het rijtje van ‘super food’ thuis. De bonen van Golden Chef zijn zeer voedzaam. De bonen zijn daarnaast erg gemakkelijk verteerbaar. Mungbonen van Golden Chef zijn zeer rijk aan kalium, wat zorgt voor een goede werking van ons hart en onze bloedvaten.

Assortiment Golden Chef Mungbonen

Op onze webshop Asianfoodlovers.nl, dé Europese toko van het wereldwijde web, vindt u verschillende varianten van de ‘superfood’ Mungbonen. Zo vindt u de ongepelde Groene Mungbonen. Deze bonen behoren tot het Indiaas basisvoedsel en worden op verschillende manieren gebruikt in de Indiase keuken. De Mungbonen zijn heerlijk te gebruiken als wokgroenten. De Mungbonen van Golden Chef zijn niet alleen geschikt voor hartig eten, maar ook als ingrediënt voor desserts.

Golden Chef Mungbonen online bestellen

Het bestellen van ingrediënten uit de Indiase keuken was nog nooit zo gemakkelijk. Op onze webshop bestelt u gemakkelijk de meest overheerlijke bonen en zaden die u op vele verschillende manieren kunt gebruiken in de meest overheerlijke gerechten. De Mungbonen van Golden Chef zijn dan ook onmisbaar in uw keukenkastjes. Bestel vandaag nog uw Golden Chef Mungbonen en wij bieden u veilig betaalgemak, 100% service, een snelle levering en flexibele aflevermomenten. Bekijk ook eens ons volledige product overzicht voor al onze overheerlijke ingrediënten en neem een kijkje in het overzicht van al onze merken.

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.