Gado Gado

Een heerlijk vegetarisch gerecht

Indonesië

Gado Gado
  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 25
  • Medium
Gado Gado

Ingrediënten

2 Eieren hardgekookt

1 Kleine bloemkool

Halve komkommer

1 Wortel

100 g Taugé

150 g Tempeh

1 el Zonnebloemolie

Bereidingswijze voor Gado Gado

  1. Zet een pannetje water op en kook de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken en pel ze dan. Snijd ze vervolgens in partjes.
  2. Ga dan verder met het wassen en snijden van de groenten. De bloemkool mag in kleine roosjes gesneden worden. De komkommer en de wortel in halve plakjes.
  3. Kook de groenten in een pan met water totdat ze beetgaar zijn. De taugé kan worden geblancheerd.
  4. Bak de tempeh in een pan met zonnebloemolie. Als het mooi goudbruin kleurt, kun je de pan van het vuur halen.
  5. Maak ondertussen de gado gado mix zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Dan is het tijd om je bord op te maken, leg de groenten op je bord en giet de saus eroverheen naar smaak.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer met kroepoek en sambal!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.