Mango Pudding


India

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 5 Gelatine blaadjes
  • Suiker naar smaak
  • 1/8 tl Zout

* Verplichte velden

Van: € 1,25

Tot: € 3,10

Prijs zoals geconfigureerd:

Bereidingswijze Mango Pudding

Zin in een lekker Mango toetje? Probeer de mango pudding dan eens. Is zeer makkelijk te maken, heeft alleen wat tijd in de koelkast nodig. Maar dat mag de pret(smaak) niet drukken!

 

1. Gelatineblaadjes weken in koud water.

 

2. Op laag vuur mangopuree, kokosmelk, suiker en zout in een sauspan verwarmen. Niet laten koken, maar wel lang genoeg op het vuur zodat alles is opgelost.


3. Doe 1 voor 1 de uitgeknepen gelatineblaadjes in de pan en roer goed door totdat alles is opgelost.


4.
 Giet het mengsel vervolgens in kommetjes, laat het even afkoelen en dek het af met plastic folie.

 

5. Zet het 2 uur in de koelkast en serveer het daarna eventueel met muntblaadjes en vers fruit.


Print dit recept