Mango Pudding

een zoete, tropisch pudding die vaak als dim sum geserveerd wordt.

India

Mango Pudding
  • Nagerecht
  • 4 personen
  • 150
  • Mild
Mango Pudding

Ingrediënten

5 Gelatineblaadjes

suiker naar smaak

1/8 theelepel zout

Bereidingswijze voor Mango Pudding

  1. Gelatineblaadjes weken in koud water.
  2. Op laag vuur mangopuree, kokosmelk, suiker en zout in een sauspan verwarmen. Niet laten koken, maar wel lang genoeg op het vuur zodat alles is opgelost.
  3. Doe 1 voor 1 de uitgeknepen gelatineblaadjes in de pan en roer goed door totdat alles is opgelost.
  4. Giet het mengsel vervolgens in kommetjes, laat het even afkoelen en dek het af met plastic folie.
  5. Zet het 2 uur in de koelkast en serveer het daarna eventueel met muntblaadjes en vers fruit.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.