Shirataki noedels met gewokte rosbief en groente


Aziatische mix

  • Hoofdgerecht

  • 4 Personen

  • 30 Minuten

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • Sap van een halve limoen
  • 2 Tenen knoflook
  • 1 el Honing
  • 500 g Rosbief
  • 400 g Chinese wokgroenten
  • Bosje verse koriander
  • 4 Stengels lente-ui

* Verplichte velden

Van: € 1,25

Tot: € 12,33

Prijs zoals geconfigureerd:

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Astrid Petit

Bereidingswijze Shirataki noedels met gewokte rosbief en groente

Vaak hebben we geen tijd meer om uitgebreid te koken, maar we willen toch graag een gezonde maaltijd die snel te bereiden is! Met dit recept is dat zo gepiept. In een handomdraai een heerlijke maaltijd met gezonde shirataki noedels op tafel.

1.
Leg de rosbiefreepjes minimaal 15 minuten in de marinade: sap van een ½ limoen, 2 tenen knoflook, 1 tl sambal, 2 el sesam olie, 1 tl Chinese 5 spices, 1 el honing, 1 el ketjap, 1 el sojasaus.


2. Bak de rosbief op hoog vuur gaar. Haal ze uit de pan, leg op een bord en dek af.


3. Wok in dezelfde pan de groenten beetgaar.


4. Haal ondertussen de shirataki noedels uit de verpakking en spoel ze even af met water.


5. Voeg de rosbief  en de uitgelekte shirataki noedels toe aan de groenten. Hussel het geheel. Serveer op een bord en garneer met de verse koriander, lente-ui en sesamzaadjes. 

 



 


Print dit recept