
SHIRATAKI NOEDELS MET GEWOKTE ROSBIEF EN GROENTE
Knapperig en smaakvol
Aziatische mix

- Hoofdgerecht
- 4 personen
- 30
- Mild
Vaak hebben we geen tijd meer om uitgebreid te koken, maar we willen toch graag een gezonde maaltijd die snel te bereiden is! Met dit recept is dat zo gepiept. In een handomdraai een heerlijke maaltijd met gezonde shirataki noedels op tafel.

Ingrediënten
- 1 theelepel Sambal Badjak
- 2 eetlepel Sesamolie
- 1 eetlepel Zoete Sojasaus (Ketjap Manis)
- 1 eetlepel Lichte Sojasaus Formule A (Healthy Boy)
- 4 eetlepel Geroosterde Zwarte Sesamzaden
- 1 pakje Shirataki Dun
Sap van een halve limoen
2 Tenen knoflook
1 el Honing
500 g Rosbief
400 g Chinese wokgroenten
Bosje verse koriander
4 Stengels lente-ui
Bereidingswijze voor SHIRATAKI NOEDELS MET GEWOKTE ROSBIEF EN GROENTE
- Leg de rosbiefreepjes minimaal 15 minuten in de marinade: sap van een ½ limoen, 2 tenen knoflook, 1 tl sambal, 2 el sesam olie, 1 tl Chinese 5 spices, 1 el honing, 1 el ketjap, 1 el sojasaus.
- Bak de rosbief op hoog vuur gaar. Haal ze uit de pan, leg op een bord en dek af.
- Wok in dezelfde pan de groenten beetgaar.
- Haal ondertussen de shirataki noedels uit de verpakking en spoel ze even af met water.
- Voeg de rosbief en de uitgelekte shirataki noedels toe aan de groenten. Hussel het geheel.
Serveertip
serveer op een bord en garneer met de verse koriander, lente-ui en sesamzaadjes.