Tofu Adobo

Een heerlijke vegan variant op Chicken Adobo

Filippijnen

Tofu Adobo
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 20
  • Mild
Tofu Adobo

Ingrediënten

1 eetlepel knoflook

2 theelepels bruine suiker

2 eetlepels water

1 theelepel maïzena

Bieslookblaadjes voor garnering

Bereidingswijze voor Tofu Adobo

  1. Bak de blokjes tofu in olie tot ze licht goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Meng in een sauspan de sojasaus, azijn, knoflook, laurierblaadjes, peperkorrels en suiker. Zet de pan op middelhoog vuur en laat 1-2 minuten koken.
  3. Breng de saus op smaak en voeg zo nodig een beetje water toe om de saus te verdunnen.
  4. Maak de saus dikker met de verdunde maïzena alvorens hem over de tokwa te gieten en garneer met wat bieslookblaadjes.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.