Vegetarische roerbak met Tempeh


Aziatische mix

  • Hoofdgerecht

  • 4 Personen

  • 30 Minuten

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 350 g Tempeh
  • 2 Teentjes knoflook
  • Halve rode peper
  • 1 Broccoli
  • 200 g Peultjes
  • 1 Courgette
  • 1 Rode paprika

* Verplichte velden

Van: € 2,05

Tot: € 13,07

Prijs zoals geconfigureerd:

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Astrid Petit

Bereidingswijze Vegetarische roerbak met Tempeh

We worden steeds milieubewuster en staan veel meer open voor vegetarische gerechten. Heb je zo'n dag, dat je even geen vlees wil eten? Dan hebben wij een lekker en simpel recept voor jou. Wokgerecht met groente en Tempeh.

 

1. Kook de rijst volgens de verpakking.

2. Was de groente, snijd de paprika, courgette in blokjes en maak van de broccoli kleine roosjes.

3.
Snijd de tempé in reepjes, hak de rode peper fijn en pers de knoflook. Verhit de Arachide olie in een wok en roerbak de tempé op matig tot hoog vuur krokant. Haal uit de pan en leg op een bord, laat uitlekken op keukenpapier.

4. Doe sesamolie in de wok en fruit ui, knoflook en rode peper. Voeg de broccoli, peultjes, courgette, paprika en gembersiroop toe. Wok 5 minuten, totdat de groente, gaar en knapperig zijn.

5. Maak ondertussen de satésaus.

6. Roer de tempeh door de groente heen.


Serveertip: Serveer met rijst en satésaus.

Print dit recept