Thaise mango sticky rijst met cocos-caramel saus

Easy dessert for your Valentine’s date!

Thailand

Thaise mango sticky rijst met cocos-caramel saus
  • Nagerecht
  • 8 personen
  • 45
  • Mild
Thaise mango sticky rijst met cocos-caramel saus

Ingrediënten

75 g suiker

1/2 tl. zout

⅓ tl. zout

Zoete gele mango's

Bereidingswijze voor Thaise mango sticky rijst met cocos-caramel saus

  1. Kook de kleefrijst volgens de aanwijzingen in de verpakking en vervang 400 ml van het vocht door kokosmelk. Meng de suiker met de rijst en de vloeistof en kook.
  2. Terwijl je wacht tot de rijst gaar is, bereidt u de saus en de toppings. Verhit een aparte pan en giet de 300 ml kokosmelk en suiker bij elkaar. Laat 5-7 minuten sudderen of tot de saus tot de helft is ingekookt. Zet apart.
  3. Snijd de mango's naar wens in plakjes.
  4. Schep de rijst op een bord en serveer met mango's en kokos karamelsaus.
  5. Garneer met sesamzaadjes.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.