• Thaise mango sticky rijst met cocos-caramel saus
  • Hoofd
    gerecht
  • 8 Personen
  • 30-45 Minuten

Thaise mango sticky rijst met cocos-caramel saus

Easy dessert for your Valentine’s date!

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 75 g suiker
  • ½ tl. zout

  • Topping
  • ⅓ tl. zout
  • Zoete gele mango's
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: Thailand
  • Gang: Nagerecht
  • Prijs: 0
Product-reviews

Bereidingswijze Thaise mango sticky rijst met cocos-caramel saus

1. Kook de kleefrijst volgens de aanwijzingen in de verpakking en vervang 400 ml van het vocht door kokosmelk. Meng de suiker met de rijst en de vloeistof en kook.
2. Terwijl je wacht tot de rijst gaar is, bereidt u de saus en de toppings. Verhit een aparte pan en giet de 300 ml kokosmelk en suiker bij elkaar. Laat 5-7 minuten sudderen of tot de saus tot de helft is ingekookt. Zet apart.
3. Snijd de mango's naar wens in plakjes.
4. Schep de rijst op een bord en serveer met mango's en kokos karamelsaus.
5. Garneer met sesamzaadjes.

Geniet ervan!


Print dit recept
Menu