• Vegetarische Lo Mein noedels
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 25 Minuten

Vegetarische Lo Mein noedels

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 400 gr groene asperges
  • 400 gr peultjes
  • 200 gr shiitake
  • 150 gr sojaboontjes
  • 2 bosuien
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el verse gember, geraspt
  • 1 el knofloop, geraspt
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: China
    • Gang: Hoofdgerecht
    • Prijs: 0

    Culinea
    geschreven door www.culinea.nl

    Bereidingswijze Vegetarische Lo Mein noedels


    Zin in een lekker vegetarisch gerecht? Lo Mein is een soort wontonsoep maar dan zonder de bouillon en is een populair gerecht bij de afhaal Chinees. Deze vegetarische variant wordt gemaakt met lekker veel groenten erin. Als je liever vlees of vis erin wilt is dat geen probleem want dat past ook heel goed bij dit gerecht. Bij dit gerecht maakt de saus het gerecht!


    1.Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking, giet ze dan af en meng er wat sesamolie door zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.
    2. Breek de harde steeltjes van de groene asperges af, snijd ze in stukken, maak de peultjes schoon en snijd de paddenstoelen in stukken.
    3. Blancheer de asperges en peultjes in een pan met heet water en giet dan af.
    4. Verhit een wok op hoog vuur, giet de zonnebloemolie erin en bak hierin de gember en knoflook even aan. Voeg alle groenten toe en roerbak dit op hoog vuur.
    5. Doe dan de gekookte noedels erbij en bak dit nog even mee.
    6. Meng de sojasaus, rijstwijn en sriracha in een kommetje. Meng dit als laatste door het gerecht en zet dan het vuur uit.
    7. Schep de noedels in een diep bord, bestrooi met fijngesneden bosui en genieten maar.


    Print dit recept
    Menu