Merk : Udang Mas

Bekijk alle producten

Alle Udang Mas

9 producten gevonden in Udang Mas
€2 05
€1 99
€2 25
€3 49
€2 05
Korte THT
€3 33€ 4,75
€3 95
€1 99
€1 99

Udang Mas

De lekkere Thaise Udang Mas kroepoek, chips en koeken

Dol op Aziatisch eten, probeer dan eens de producten van Udang Mas! Udang Mas is een merk wat producten biedt afkomstig uit Thailand. Maar wat voor producten? Vooral chips, kroepoek en andere koekjes zijn verkrijgbaar van het merk Udang Mas op Asianfoodlovers.nl. En welke Nederlander is er nu niet dol op chips, kroepoek en koeken? Het liefste zouden we bij elk rijst gerecht kroepoek eten en elke avond met een zak chips op de bank ploffen, maar ons gezonde verstand houdt ons tegen. Maar áls je dan toch zo’n heerlijke Aziatische maaltijd op tafel zet, hoort daar toch echt lekkere kroepoek of Aziatische chipjes bij. Deze kun je eenvoudig bestellen op Asianfoodlovers.nl

Het Udang Mas assortiment op Asianfoodlovers.nl

Maar wat kun je nou precies van Udang Mas op Asianfoodlovers.nl bestellen?

  • Kroepoek
  • Viscrackers
  • Pindakoeken
  • Cassave crackers
  • Emping chips
  • En natuurlijk nog veel meer…

Probeer ze allemaal eens uit in combinatie met heerlijke Aziatische recepten. Ideeloos over bij welk recept je de producten van Udang Mas kunt serveren? Kijk eens op onze recepten pagina. Daar vind je allerlei Aziatische recepten, en bij bijna elk recept kun je bijvoorbeeld de Udang Mas kroepoek als bijgerecht serveren. Maar waar het vooral lekker bij is, is bij de zelfgemaakte kipsaté. Probeer het eens uit!

Ruim aanbod kroepoek op Asianfoodlovers.nl

Naast de Udang Mas kroepoek, zijn er nog veel meer verschillende soorten en merken kroepoek te vinden. Zo is er voor iedere smaak en ieder verschillend gerecht weer de lekkerste kroepoek te bestellen. Bestel bijvoorbeeld de Mexicaanse chili kroepoek van Hanami, of de 3-kleuren kroepoek van Skybird. Het is allemaal mogelijk op Asianfoodlovers.nl. Ook de andere ingrediënten voor de recepten waarbij je bijvoorbeeld Udang Mas kroepoek serveert, kun je eenvoudig bestellen op Asianfoodlovers.nl.

Ontdek het zelf en bestel Udang Mas of andere merken op Asianfoodlovers.nl!

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.