Rund Bibimbap

een koreaans gerecht met rijst, groentes en een gebakken ei

Korea

Rund Bibimbap
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 45
  • Mild
Rund Bibimbap

Ingrediënten

3 Beefsteaks

150 g geraspte wortel

1 komkommer

200 g Spinazie

200 g taugé

1 blikje Maïs

4 eieren

Preparation method for Rund Bibimbap

  1. Kook rijst volgens de instructies op de verpakking.
  2. Week de shiitake 20 minuten, snijd ze dan in plakjes en fruit deze in de pan met 1 theelepel sesamolie gedurende 1-2 minuten op hoog vuur. Voeg aan het einde van de kooktijd 1-2 theelepels sojasaus toe. Doe hetzelfde met de spinazie en taugé.
  3. Snijd de kommer in reepjes, laat het blikje mais uitlekken en haal de geraspte wortel uit de verpakking en zet het apart.
  4. Snijd intussen de biefstuk in repen en bak deze in een pan met boter 4-5 minuten.
  5. Bak dan 4 spiegeleieren in dezelfde pan.
  6. Verdeel de rijst over 4 kommen, leg alle ingredënten erbij en je bibimbap is klaar.
  7. Serveer er eventueel wat kimchi en Sriracha bij.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.